Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g rodzynek
- 50 g ciemnego rumu
- 50 g masła, pokrojonego na kawałki
- 320 g mleka
- 6 żółtek
- 40 - 50 g cukru
- 1 łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
- 35 g drożdży świeżych, pokruszonych
- 400 g mąki pszennej
- 1 szczypta soli
- olej, ilość do smażenia
- cukier puder, ilość do podania
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 767.4 kJ / 183.3 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 25.1 g
- Vetten
- 7.4 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Omlet cesarski (Kaiserschmarrn)
25 min
Naleśniki kawowe
1 Std.
Omlet cesarski z rodzynkami (Kaiserschmarrn)
35 min
Roladki naleśnikowe z ricottą i pomarańczą
55 Min
Omlet austriacki (Kaiserschmarrn)
20min
Staropolskie naleśniki drożdżowe
1 Std.
Małdrzyki krakowskie
25 min
Ciasto migdałowe z jabłkami
1 Std. 55 Min
Czereśniowa galette
1 Std. 25 Min
Pilaw z botwinką i souvlaki wieprzowe na patyku
2h 50 min
Naleśniki à la Suzette
55 Min
Sernik z ricotty z dżemem figowym
5 Std. 40 Min