Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 220 g de agua templada
- 1 cucharadita de azúcar
- 20 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina de fuerza
- 30 g de aceite de oliva virgen extra (y un poco más para engrasar el bol)
- 1 cucharadita de sal
Cobertura
- 250 g de mozzarella en trozos
- 300 g de tomate triturado en conserva
- 8 de corazones de alcachofa en aceite cortados en cuartos
-
50
g de setas en aceite
of 50 g de champiñones frescos - 50 g de aceitunas negras
- 5 - 6 filetes de anchoa en aceite
- 1 pellizco de sal
- 40 g de aceite de oliva virgen extra
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 3002 kJ / 718 kcal
- Eiwitten
- 28.3 g
- Koolhydraten
- 78.4 g
- Vetten
- 32.4 g
- Vezels
- 12.1 g
Alternatieve recepten
Pizza de pepperoni, emmental y champiñones
1h 20min
Pizza con pesto rojo para dos
1h
Pizza con queso azul, beicon, pera y miel
3h 35min
Empanadillas de Lorca
2h
Sándwich de ensalada César
20min
Pizza de verduras asadas
2h 25min
Pizza con borde relleno de queso
1h
Pizza cuatro quesos
1h 30min
Pizza cuatro estaciones
1h 30min
Pizza diavola
2 Std. 15 Min
Pizza de jamón y champiñones
1h 45min
Pizza marinera
1h 40min