Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel (70 g), halbiert
- 150 - 200 g Räucherlachs, in Scheiben
- 200 g Frischkäse
- 30 g Crème fraîche
- Zwiebelringe zum Dekorieren
- Oliven, schwarz, zum Dekorieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 802 kJ / 192 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 16 g
- Vezels
- 0.5 g
Alternatieve recepten
Krabbenaufstrich mit Crème fraîche
5 min
Lachs-Ei-Aufstrich
30 min
Lachs-Ei-Aufstrich
30 min
Schinkencreme
5 min
Forellencreme
10min
Lachs-Dill-Creme
5 min
Schinkenaufstrich
10min
Forellenmousse
5 min
Käsecreme mit Schinken
5 min
Lachs-Dip
5 min
Avocado-Sardellen-Aufstrich
10min
Radieschen-Kresse-Aufstrich
5 min