Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 克 水 ,蒸煮用
- 24 个 新鲜青口,洗净 ,小型的
- 300 克 新鲜的虾
- 200 克 鱿鱼 ,切圈
- 100 克 带子
- 100 克 蟹肉 ,熟的
- 50 克 青柠汁
- 40 克 鱼露
- 20 克 糖
- 15 克 新鲜红辣椒
- 2 瓣 蒜头
- 30 克 红葱头
- 40 克 葱
- 无盐烤花生 ,装饰用
- 樱桃番茄 ,一切二,装饰用
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 969.8 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 2.8 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 1302.4 mg