Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2000 g mleka, tłustego (min. 3,2%), pasteryzowanego (patrz wskazówka)
- 1 łyżeczka kwasku cytrynowego
- 4 łyżki wody
- 10 kropli podpuszczki mikrobiologicznej, wegetariańskiej (patrz wskazówka)
- ½ łyżeczki soli
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 953 kJ / 205.3 kcal
- Eiwitten
- 11.4 g
- Koolhydraten
- 20.3 g
- Vetten
- 11.4 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chłodnik z sałaty z marynowaną rzodkiewką i pesto z liści rzodkiewki
25min
Ser typu halloumi
29 Std.
Domowa ricotta
1h 15 min
Bakłażan (sous-vide) z miso (z osłoną noża miksującego)
2 Std. 45 Min
Musztarda
36 godz. 10 min
Sos holenderski – 500 ml
15min
Ser typu mascarpone
22h
Twaróg śmietankowy
3 Std.
Sos jajeczny do chlebków naan
25min
Focaccia z pastą serową z oliwkami
2 Std. 10 Min
Marynowany ser typu feta
170 godz.
Aioli
5 min