Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1300 g czerwonych buraków, nieobranych
- oliwa z oliwek, do skropienia buraków
- 20 g korzenia imbiru, świeżego, obranego, pokrojonego na kawałki
- 500 g pomarańczy, bez białych błonek, bez pestek
- 200 g cukru trzcinowego
- 25 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- 300 g soku z pomarańczy, świeżo wyciśniętego
- Voeding
- per 1 słoik
- Calorieën
- 1803.8 kJ / 431.1 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 105.1 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 12.4 g
- Natrium
- 255.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dżem mirabelkowy z wanilią
35 min
Marmolada cukiniowo-imbirowa
40 min
Marmolada śliwkowo-borówkowa z pomidorem
25 min
Powidła owocowe
1 Std. 35 Min
Ketchup
1 Std.
Dżem gruszkowy z imbirem i rozmarynem
1 Std. 15 Min
Relish z zielonych pomidorów
55 Min
Musztarda gruszkowa
30 min
Musztarda z gruszek
1 godz. 20 min
Konfitura jabłkowo-jeżynowa
1 godz. 30 min
Dżem śliwkowo-jabłkowy
40 min
Dżem z dyni z jabłkiem i mango
1 godz. 30 min