Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g korzenia imbiru, świeżego, pokrojonego w 2 mm plastry
- 20 - 25 g cebulek perłowych, obranych
- 600 g białego octu winnego
- 250 g marchewki, pokrojonej w słupki (4 mm x 8 cm)
- 8 - 12 zielonych papryczek chili, świeżych, małych, bez gniazd nasiennych (patrz wskazówka)
- 6 ząbków czosnku, pokrojonych w 2-3 mm plastry
- 1 - 2 łyżki czarnej gorczycy
- 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
- 1 łyżeczka cukru
- 2 szczypta kurkuma, suszona, mielona
- ¼ łyżeczki soli
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 215.5 kJ / 51.5 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 0.5 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 80.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chlebek wielkanocny (Tsoureki)
2 Std. 20 Min
Samosy z farszem ziemniaczanym
1 Std. 40 Min
Pikle z łodyg jarmużu
24h 40min
Anchoiada
10 Min
Tiramisu
5 Std. 25 Min
Pissaladière - francuska pizza
1 godz. 20 min
Seitan z sosem pomarańczowym
2h
Łosoś marynowany w burakach (Gravlax)
48 Std.
Salsa z pomidorów i kolendry
1 Std. 5 Min
Samosy z farszem ziemniaczanym i kolendrą
1sa 30 dk
Chutney z mango
40 dk
Sałatka z ogórków z sezamem i wakame
1sa