Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g gruszek, obranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
- 60 g białej gorczycy
- ¾ łyżeczki nasion kolendry
- 4 goździki
- 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
- 10 g soli
- 20 g brązowego cukru
- 1 liść laurowy, suszony
- 125 g octu jabłkowego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 177.8 kJ / 42.5 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 1.1 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kawior z pieczarek
30min
Kiełbasa wieprzowa na Varomie
1h 30min
Relish ogórkowy
1h 30min
Musztarda gruszkowa
30min
Pikantny chutney marchewkowy
4 godz. 10 min
Kiszony kalafior w różowej marynacie
45min
Chutney z jabłek
1h 20 min
Kawior z bakłażana
50min
Chutney śliwkowy
1h
Pikle z ogórków z koperkiem
15min
Marmolada cukiniowo-imbirowa
40min
Pâté z wątróbek drobiowych z pistacjami
1h 40min