Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g gruszek, obranych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
- 60 g białej gorczycy
- ¾ łyżeczki nasion kolendry
- 4 goździki
- 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
- 10 g soli
- 20 g brązowego cukru
- 1 liść laurowy, suszony
- 125 g octu jabłkowego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 177.8 kJ / 42.5 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 7.8 g
- Vetten
- 1.1 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Marmolada cukiniowo-imbirowa
40 Min
Przecier pomidorowy (passata) z chili i czosnkiem
1hod.
Musztarda gruszkowa
30 min
Orientalny chutney z moreli
1hod. 30min
Chutney truskawkowy
50 Min
Powidła śliwkowo-czekoladowe
1hod. 30min
Relish z zielonych pomidorów
55 Min
Chutney śliwkowy
1hod.
Konfitura z pieczonych buraków z pomarańczą
2hod. 30min
Pasta à la ajvar z cukinii i papryki
1 Std. 20 Min
Sos paprykowy à la Ajvar
55 Min
Ketchup z cukinii
1hod.