Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g cebuli, przekrojonej na pół
- 200 g boczku parzonego, wędzonego, pokrojonego na kawałki
- 20 g oleju
- 700 g wody
- 700 g maślanki
- 400 g ziemniaków, pokrojonych w 3 cm kostkę
- 3 ziarna ziela angielskiego
- 1 liść laurowy, suszony
- 20 g mąki żytniej
- ½ - ¾ łyżeczki soli
- ¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
koperek, świeży, tylko liście, posiekany, ilość do dekoracji
of szczypiorek, świeży, posiekany, ilość do dekoracji
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1960.5 kJ / 468.3 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 32.8 g
- Vetten
- 32.8 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 544.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Barszcz z serem feta
40 min
Londyńska zupa grochowa
50 min
Zupa z chleba
20 min
Zupa z rzodkiewkami i jajkami w koszulkach
45 min
Holenderska zupa musztardowa
30 min
Włoska zupa z kiełbasą i makaronem orzo
35 min
Zupa z porem i mięsem mielonym
40 min
Kapuśniak zabielany z ziemniakami
1 godz.
Zupa serowa z porem
30 min
Zupa z kapusty włoskiej z kiełbasą
40 min
Zupa chrzanowa z jajkiem przepiórczym
50 min
Kapuśniak kaszubski
45 min