Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g masła, pokrojonego na kawałki
- 250 g wątróbki drobiowej, np. z indyka lub kurczaka, oczyszczonej, pokrojonej na kawałki
- 2 jajka
- 50 g wiśniówki
- 1 szczypta gałki muszkatołowej, mielonej
- ¼ - ½ łyżeczki soli
- ¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
450
g wiśni, mrożonych, bez pestek
of 450 g wiśni, świeżych, bez pestek - 50 g cukru
- 50 g wody
- 20 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego
- kromki pieczywa, opiekane (np. chałka), do podania
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1365.9 kJ / 326.5 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 23.6 g
- Vetten
- 20.2 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 226.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Strudel jabłkowy (Apfelstrudel) z sosem waniliowym (TM5)
4h 40 min
Fasolka szparagowa z gremolatą
35 min
Chłodnik z botwinki
1h
Piernikowe trifle z wiśniami
20 min
Jajka z sosem ziołowym i wielkanocnymi ciasteczkami
50 min
Pieczona ryba masala
1h 15 min
Egipska pasta z bobu i pomidorów (ful)
40 min
Szparagi zapiekane w szynce
1h 10 min
Pigwa pod kruszonką
1 Std. 25 Min
Porzeczanki (drożdżówki z porzeczkami) na napoju roślinnym (bez laktozy)
2 Std. 50 Min
Konfitura z dyni
40 min
Feta ubijana z mascarpone z sosem miodowym
20 min