Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g miąższu dyni, pokrojonej na kawałki
- 150 g wody
- 500 g cukru żelującego 2:1
- 1 czubata łyżeczka cynamonu, mielonego
- 3 - 4 szczypty goździków, mielonych
- ¼ łyżeczki imbiru, suszonego, mielonego
- 20 g rumu (optioneel)
- Voeding
- per 1 słoik
- Calorieën
- 2295.3 kJ / 548.6 kcal
- Eiwitten
- 2.1 g
- Koolhydraten
- 136.4 g
- Vetten
- 0.2 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 29 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dżem śliwkowo-borówkowy; Dżem jabłkowo-dyniowy (z cukrem żelującym 2:1)
1sa
Syrop z kwiatów czarnego bzu
2 Std. 25 Min
Dżem z winogron
30 Min
Konfitura jabłkowo-jeżynowa
1sa 30 dk
Dżem z ciemnych winogron
1 Std. 50 Min
Marmolada cukiniowo-imbirowa
40 dk
Konfitura z zielonych pomidorów
1sa 30 dk
Dżem z owoców leśnych
40 dk
Dżem morelowy z imbirem (z mieszanką żelującą 3:1)
1sa
Dżem z dyni z jabłkiem i mango
1sa 30 dk
Ciasto dyniowo-jabłkowe
3h
Ketchup z dyni
40 dk