Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di formaggio Gruviera a pezzi (2 cm)
- 50 g di pomodori secchi, sott'olio, sgocciolati
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 650 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 200 g di chicchi di quinoa (cottura: 20 minuti)
- 500 g di broccoli, il gambo generosamente pelato, tagliate a metà per la lunghezza, a fette (1 cm)
- 250 g di funghi champignon, freschi, bianchi o marroni, tagliati in quattro o in sei a seconda della dimensione
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1752 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta ticinese
45 Min
Risotto con spinaci ed asparagi
40 min
Minestra di patate dolci con spiedino di pollo
30 min
Curry di zucca
1j
Soufflé di formaggio di capra, salsa allo yogurt e porri
45 Min
Insalata di cetrioli e mortadella
10 min
Birchermüesli
1h 10 min
Maccheroni dell'alpigiano
45 Min
Sformato di lenticchie
1h 55min
Spätzle al formaggio
1h 10 min
Risotto ai broccoli con parmigiano reggiano alle nocciole
40 min
Salmone con noodles di zucchine
25 min