Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di formaggio Gruviera a pezzi (2 cm)
- 50 g di pomodori secchi, sott'olio, sgocciolati
- 80 g di cipolle, tagliate a metà
- 1 spicchio di aglio
- 4 pizzichi di pepe nero macinato
- 650 g di acqua
- 2 cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l)
- 200 g di chicchi di quinoa (cottura: 20 minuti)
- 500 g di broccoli, il gambo generosamente pelato, tagliate a metà per la lunghezza, a fette (1 cm)
- 250 g di funghi champignon, freschi, bianchi o marroni, tagliati in quattro o in sei a seconda della dimensione
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1752 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 17 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry di cavolfiore e lenticchie
45min
Chips croccanti con guacamole
1h
Polenta ai porri con topping di castagne
Geen beoordelingen
Pizza Margherita
2h 10min
Crema di piselli e zenzero con salmone al limone e broccoli
1h
Curry indiano di verdure
1 Std. 10 Min
Salmone con asparagi e grano
40min
Sformato di lenticchie
1h 55 min
Vermicelli cinesi con gamberi
1h 15min
Pollo con couscous
45min
Insalata di broccoli con pinoli
5min
Zuppa d'orzo grigionese
55min