Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- Butter zum Einfetten
- 100 g Limburger Käse, in Stücken
- 150 g Appenzeller, in Stücken
- 150 g Gruyère Käse, in Stücken
- 570 g Mehl
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Kochen
- 5 Eier
- ¼ - ½ TL Muskat
- 180 - 200 g Wasser und etwas mehr zum Kochen
- 1 TL Paprika edelsüß
- 3 Zwiebeln, groß, in Ringen
- Öl zum Braten
- 1 Bund Schnittlauch, in feinen Röllchen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2706 kJ / 647 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 5 g
Alternatieve recepten
Kaspressknödel mit Blattsalat
1h 40min
Kas-Press-Knödel
45 Min
Kräuter-Speck-Knödel in Pilzsauce
1h
Mini-Spinatknödel in Pilzsauce
1h
Breznknödel mit Feldsalat und Speck
1h 15min
Südtiroler Schlutzkrapfen mit Spinatfüllung
1h 15min
Käsespätzle mit gebratenen Zwiebeln
1h
Semmelknödel
50min
Spätzle
30min
Germknödel mit Vanillesauce
2h
Kaiserschmarren mit Apfelmus
1h 20min
Pfannkuchenröllchen mit Schinken al forno
1h 10min