Apparaten en accessoires
宮保雞丁
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
4 人份
Ingrediënten
-
蒜頭 切片15 克
-
薑 切片10 克
-
乾辣椒 切段10 克
-
油1 大匙
-
去骨雞腿排 切塊(約5公分)450 克
-
熟竹筍 切丁(約2.5公分)150 克
-
醬油1 ½ 大匙
-
米酒1 大匙
-
白醋2 茶匙
-
糖2 茶匙
-
蔥 切段(約3公分)30 克
-
香油2 茶匙
-
無鹽烤花生50 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Natrium
500.6 mg
Eiwitten
26.6 g
Calorieën
1464 kJ /
350.2 kcal
Vetten
21.7 g
Vezels
1.9 g
Verzadigd vet
4.6 g
Koolhydraten
12.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
名廚私房菜 - 李德全 II
5 recepten
Taiwan
Taiwan