Apparaten en accessoires
日式炒野菜
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
5 人份
Ingrediënten
-
水240 克
-
茄子 切段(2 公分)100 克
-
芽菜(绿豆芽)120 克
-
白菜叶 切条70 克
-
小白菜 修饰,横切一半110 克
-
日式酱油2 汤匙
-
味醂2 汤匙
-
冷压芝麻油2 汤匙
-
麻油1 茶匙
-
香烤芝麻 黑与白,装饰用1 汤匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
2 g
Calorieën
418 kJ /
100 kcal
Vetten
9 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
素食日记
12 recepten
Internationaal
Internationaal