Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 克 橄榄油
- 50 克 酱青
- ½ 茶匙 红糖
- 1 个 柠檬 ,有机优选,取皮和果汁
- 4 片 新鲜三文鱼片 (每片150-180 克),去皮
- 100 克 小红葱 ,切块
- 1 个 蒜瓣
- 100 克 蒜苗 (韭葱),只取白色部分,切块
- 20 - 30 克 新鲜姜 ,去皮 (optioneel)
- 100 克 西芹 ,切块
- 350 克 冷冻豌豆
- 450 克 水
- 2 茶匙 盐
- 400 克 西兰花 ,切小朵
- 2 小撮 黑胡椒粉
- 50 - 100 克 鲜奶油 (约含18%脂肪),依个人口味调整
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2782 kJ / 664 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 9.4 g