Apparaten en accessoires
花生麥仔煎
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
4 塊
Ingrediënten
花生糖粉
-
花生粉 (市售或自製)40 克
-
細砂糖40 克
麵糊
-
奶油 室溫軟化30 克
-
中筋麵粉300 克
-
牛奶350 克
-
冰糖粉50 克
-
蛋3 顆
-
泡打粉 (約10克)2 茶匙
-
香菜 切碎15 克
-
油 少許 (煎餅用)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 塊
Natrium
101.6 mg
Eiwitten
19.9 g
Calorieën
2427.6 kJ /
580.8 kcal
Vetten
17.7 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
200.2 g
Koolhydraten
874.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
懷舊點心
9 recepten
Taiwan
Taiwan