Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 pés de coentro fresco, só as folhas
- 4 pés de salsa fresca, só as folhas
- 200 g cebola, cortada em metades
- 400 g ombro de cordeiro (com ou sem osso), de preferência com osso (ver dica), cortado em pedaços (4 cm x 4 cm)
- 3 c. chá de sal, mais q.b. a gosto
- ½ c. chá de pimenta, moída
- 40 g azeite
- 400 g cenoura, cortada em pedaços (aprox. 1,5 cm)
- 250 g nabo, cortado em 6 ou 8 pedaços
- 1 c. chá de canela em pó
- 1 c. chá de gengibre seco em pó
- 900 g água
- 300 g peito de frango, cortado em tiras finas (aprox. 2 cm comprimento)
- 6 salsichas frescas picantes (ex. merguez) (optioneel)
- 400 g abobrinha, cortada às rodelas (aprox. 1,5 cm)
- 350 g cuscuz grão médio
- 70 g passa de uva
- 350 g grão de bico em lata, escorrido
-
1 - 2
c. chá de pasta de harissa
of 1 - 2 c. chá de pasta de malagueta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3753 kJ / 900 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 11.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta cremosa
50 min
Cuscuz de camarão
Geen beoordelingen
Torta de chocolate
Geen beoordelingen
Salmão com ervas, purê de mandioquinha e aspargos
30min
Super Bowl Tropical
5 min
Salada de folhas com figo, queijo feta, amêndoas e redução de balsâmico
25min
Cuscuz de carne seca
Geen beoordelingen
Curau de milho verde
30min
Cuscuz à paulista
1 godz. 25 min
Tutu à mineira
35min
Vitamina de goiaba
10 min
Carne moída
35min