Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 pés de coentro fresco, só as folhas
- 4 pés de salsa fresca, só as folhas
- 200 g cebola, cortada em metades
- 400 g ombro de cordeiro (com ou sem osso), de preferência com osso (ver dica), cortado em pedaços (4 cm x 4 cm)
- 3 c. chá de sal, mais q.b. a gosto
- ½ c. chá de pimenta, moída
- 40 g azeite
- 400 g cenoura, cortada em pedaços (aprox. 1,5 cm)
- 250 g nabo, cortado em 6 ou 8 pedaços
- 1 c. chá de canela em pó
- 1 c. chá de gengibre seco em pó
- 900 g água
- 300 g peito de frango, cortado em tiras finas (aprox. 2 cm comprimento)
- 6 salsichas frescas picantes (ex. merguez) (optioneel)
- 400 g abobrinha, cortada às rodelas (aprox. 1,5 cm)
- 350 g cuscuz grão médio
- 70 g passa de uva
- 350 g grão de bico em lata, escorrido
-
1 - 2
c. chá de pasta de harissa
of 1 - 2 c. chá de pasta de malagueta
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3753 kJ / 900 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 11.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta com ragu de grão de bico
Geen beoordelingen
Polenta cremosa com ragu de cogumelos
Geen beoordelingen
Bombom de tâmaras
Geen beoordelingen
Pão enrolado com calabresa e erva doce
2 Std. 15 Min
Mousse de cupuaçu
Geen beoordelingen
Bolinha de mandioca recheada
45 Min
Quentão
35min
Mexilhões com molho de tomate picante
45 Min
Sopa cremosa de aspargos
30min
Salada de brócolis com pimentão vermelho e pinoli
10min
Tagliatelle de cenoura e abobrinha
35min
Risoto com queijo parmesão
30min