Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g azeite
- 10 g manteiga
- 350 g chalota cortada em metades longitudinalmente
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 1194 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 24 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 5.1 g
- Natrium
- 45 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Refogar 200 g de cebola
25min
Saltear 200 g de cebola e alho
20 λεπτ.
Refogar 350 g de chalota
25min
Saltear 300 g de cebola
20 λεπτ.
Gengibre (Modo descascar)
5min
Caramelizar 400-500 g de cebola
50 min
Refogar 200-300 g de cebola
20 λεπτ.
Saltear carne de vaca em cubos (bem passado)
10 min.
Refogar 200 g de cebola e alho
20 λεπτ.
Saltear 200 g de cebola
20 λεπτ.
Saltear frango em cubos
15min
Saltear frango em tiras
15min