Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 55 g de azúcar refinada
- 1 g de sal fina
- 25 g de mantequilla
-
150
g de vino de marsala, dulce
of 150 g de vino dulce (oporto o jerez) - 335 g de harina de trigo
- 1 pieza de claras de huevo
- aceite en aerosol, cantidad necesaria
Crema pastelera
- 50 g de azúcar refinada
- 250 g de leche
- 25 g de fécula de maíz
- 2 piezas de huevo
- 1 cda esencia de vainilla
Natilla de caramelo
- 105 g de azúcar refinada
- 50 g de leche
- 50 g de crema para batir (min 30% de grasa)
- 2 cditas esencia de vainilla
- 80 g de glucosa
- 15 g de mantequilla
- 95 g de queso crema
- 1000 g de agua
- 50 g de vinagre
- 1000 g de aceite
Cannoli
- 1 pieza huevo, para barnizar
- 1000 g de aceite vegetal, para freír
- 50 g de azúcar glass
- Voeding
- per 1 porciones
- Calorieën
- 693 kJ / 165 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 35 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Volcán de chocolate
20min
Mini eclairs de frambuesa
3 Std.
Croquembouche
1 Std. 30 Min
Pan Griego de Pascua (Tsoureki)
2h 20min
Galletas de mermelada
1 Std. 30 Min
Pastel de caramelo y café TM6
1 Std. 50 Min
Masa sablé
10min
Mil hojas con crema de queso y duraznos
1h 15min
Glaseado de chocolate (ganache)
20min
Helado de canela
12h
Mi Paris Brest
1 Std. 30 Min
Helado de caramelo y sal TM6
14h