Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 55 g de azúcar refinada
- 1 g de sal fina
- 25 g de mantequilla
-
150
g de vino de marsala, dulce
of 150 g de vino dulce (oporto o jerez) - 335 g de harina de trigo
- 1 pieza de claras de huevo
- aceite en aerosol, cantidad necesaria
Crema pastelera
- 50 g de azúcar refinada
- 250 g de leche
- 25 g de fécula de maíz
- 2 piezas de huevo
- 1 cda esencia de vainilla
Natilla de caramelo
- 105 g de azúcar refinada
- 50 g de leche
- 50 g de crema para batir (min 30% de grasa)
- 2 cditas esencia de vainilla
- 80 g de glucosa
- 15 g de mantequilla
- 95 g de queso crema
- 1000 g de agua
- 50 g de vinagre
- 1000 g de aceite
Cannoli
- 1 pieza huevo, para barnizar
- 1000 g de aceite vegetal, para freír
- 50 g de azúcar glass
- Voeding
- per 1 porciones
- Calorieën
- 693 kJ / 165 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 35 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pavlova con coulis de frambuesa, higos y granada
6h
Dip de aguacate y surimi
5 Min
Pasta para tarta
20 min
Blondies
35min
La Pavlova despeinada
4h
Curd de limón TM6
20 min
Pan de muerto con cítricos
1h 40min
Profiteroles
2 Std. 15 Min
Tiramisú
3 Std. 15 Min
Bisque de camarón
25 min
Paté de salmón ahumado
1h 10min
Cannoli (Los Soprano)
1h