Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 克 马铃薯 ,切块(约3-4公分)
-
6
片 鳕鱼排 (每片约120-200克)
of 6 片 白鱼片 (任何一种白鱼,每片约120-200克) - 2 茶匙 盐 ,适量调味
- 150 克 洋葱 ,切半
- 1 个 蒜瓣
- 100 克 红萝卜 ,切块
- 30 克 冷压橄榄油 ,额外准备涂抹用
- 50 克 白葡萄酒 (optioneel)
- 400 克 番茄 ,切块
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- 100 克 水
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1269 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 3.4 g