鳕鱼马铃薯佐番茄淋酱

鳕鱼马铃薯佐番茄淋酱

4.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 50min
6 人份

Ingrediënten

  • 马铃薯 切块(约3-4公分)
    800 克
  • 鳕鱼排 (每片约120-200克)
    6 片
    6 片 白鱼片, (任何一种白鱼,每片约120-200克)
  • 适量调味
    2 茶匙
  • 洋葱 切半
    150 克
  • 蒜瓣
    1 个
  • 红萝卜 切块
    100 克
  • 冷压橄榄油 额外准备涂抹用
    30 克
  • 白葡萄酒 (optioneel)
    50 克
  • 番茄 切块
    400 克
  • 黑胡椒粉
    ½ 茶匙
  • 100 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 33 g
Calorieën 1269 kJ / 302 kcal
Vetten 7 g
Vezels 3.4 g
Koolhydraten 25 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...