Apparaten en accessoires
Risotto
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Parmesan in Stücken (3 cm)40 g
-
Schalotte (ca. 30 g)1
-
Butter40 g
-
natives Olivenöl10 g
-
Risottoreis (z.B. Carnaroli, Arborio), 14-15 Minuten Garzeit320 g
-
trockener Weißwein60 g
-
Wasser820 g
-
1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht1 geh. TL
-
Salz nach Geschmack½ - 1 TL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
9 g
Calorieën
1812 kJ /
433 kcal
Vetten
15 g
Vezels
1.8 g
Koolhydraten
63 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Best of 2019
8 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Das Kochbuch
206 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Das Kochbuch
206 recepten
Spanje
Spanje
Das Kochbuch
206 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk
Das Kochbuch
206 recepten
Duitsland
Duitsland
Einfach. Selbst. Gemacht.
290 recepten
Duitsland
Duitsland
Einfach. Selbst. Gemacht.
234 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk
Veggie Lover
10 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Spargel-Safran-Risotto
35 Min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 Min
Risotto milanese
35 Min
Steinpilz-Risotto
40 Min
Risotto mit Steinpilzen
50 Min
Polenta
30 Min
Schollenröllchen auf Safranrisotto
35 Min
Risotto mit Varianten
40 Min
Erbsen-Risotto
50 Min
Risotto Milanese
35 Min
Zitronenrisotto
30 Min
Risotto alla Milanese
35 Min