Apparaten en accessoires
Béchamelsauce
Voorbereiding. 5min
Totaal 15min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Butter in Stücken40 g
-
Mehl40 g
-
Milch500 g
-
Salz½ TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Muskat (optional)2 Prisen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
5 g
Calorieën
801 kJ /
192 kcal
Vetten
13 g
Vezels
0.3 g
Koolhydraten
13 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Schokoladencreme (Ganache)
20min
Béchamel-Sauce
15min
Pizzateig
1u.
Risotto
30min
Quiche Lorraine
50min
Kartoffelpüree
45min
Béchamelsauce
10min
Frische Gnocchi mit Taleggiosauce
2u.
Markklößchen (Suppeneinlage)
25min
Malfatti mit Salbei, brauner Butter und Käse
1u. 10min
Grießklößchen (Suppeneinlage)
25min
Nockerl / Spätzle
20min