Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g Parmesan, in Stücken
Bolognese-Sauce
- 200 g Möhren, in Stücken
- 200 g Knollensellerie, in Stücken
- 1 Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Olivenöl
- 500 g Hackfleisch, gemischt, grob zerzupft
- 150 g Rotwein
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 100 g Tomatenmark
- 2 TL Salz
- 1 ¼ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Zucker
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- 2 Lorbeerblätter
Béchamelsauce und Fertigstellung
- 650 g Milch
- 50 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 60 g Mehl
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 250 g Lasagneplatten, trocken (ca.12 Platten, 10 x 20 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3015 kJ / 720 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 40 g
- Vezels
- 6.1 g
Alternatieve recepten
Nudel-Schinken-Gratin
1h
Tortellini in Schinken-Sahne-Sauce
25min
Cannelloni al forno
1h 30min
Hähnchen mit Gemüsereis
45min
Lasagne
1h 45min
Waffeln
20min
Spaghetti Bolognese
40min
Bolognesesauce
45min
Pulled-Chicken-Tortillas
3 Std.
Putengeschnetzeltes in Sahnesauce
45min
Hackfleischfüllung für Tortillas
35min
Rinderrouladen mit Knödeln und Rotkohl
2 godz. 45 min