Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 TL Salz und mehr zum Kochen
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 2 Stängel Basilikum, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Staudensellerie, in Stücken
- 100 g Möhren, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 100 g Speckwürfel
- 50 g Öl
- 400 g Hackfleisch, gemischt
- Wasser zum Kochen
- Salz zum Kochen
- 100 g Rotwein
- 100 g Tomatenmark
- 400 g stückige Tomaten
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
- 500 g Spaghetti
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4578 kJ / 1093 kcal
- Eiwitten
- 47 g
- Koolhydraten
- 94 g
- Vetten
- 55 g
- Vezels
- 9.7 g
Alternatieve recepten
Paprika-Puten-Gulasch
2h
Putengeschnetzeltes zu Reis
40 min
Schweinegeschnetzeltes mit Reis und Brokkoli
50 min
Paprika-Hähnchen-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
20 min
Hähnchen mit Gemüsereis
45 min
Lasagne
2h
Schweinegeschnetzeltes Jäger Art mit Spätzle
30 min
Ungarisches Paprikagulasch
1 godz. 20 min
Paprika-Hähnchen-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 min
Bolognesesauce
45 min
Putengeschnetzeltes in Sahnesauce
45 min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1h 25min