Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 - 200 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
Bolognese-Sauce
- 200 g gemischtes Gemüse (Staudensellerie, Möhre, Zwiebel), in Stücken
- 40 g natives Olivenöl
- 800 g Hackfleisch, gemischt (halb Schwein, halb Rind)
- 100 g trockener Weißwein
- 300 g stückige Tomaten
- 1 - 1 ½ TL Salz
- ½ - 1 TL Pfeffer
Béchamel-Sauce
- 1000 g Milch
- 80 g Butter, in Stücken
- 100 g Mehl
- 1 TL Salz
- 1 - 2 Prisen Muskat
Lasagne-Zubereitung
- Butter zum Einfetten und zum Belegen
- 250 g Lasagneplatten, trocken (ca.12 Platten, 10 x 20 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4161 kJ / 994 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 64 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Lasagne
2 godz. 20 min
Express-Auflauf "Schwyz"
1 godz. 10 min
Fleischbällchen süß-sauer mit Mandarinen, Gemüse und Reis
45 min
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln
3h
Spaghetti Carbonara
35 min
Hackfleischbällchen mit Tomatensauce
45 min
Pizza Margherita
1 godz. 45 min
Blätterteigtaschen mit Hackfleischfüllung
3h 30min
Hähnchen mit Gemüsesauce
50 min
Apfelmuffins
40 min
Rindergulasch mit Semmelknödeln
1 godz. 30 min
Hackbraten "Falscher Hase"
1 godz. 30 min