Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 - 200 g Parmesan, in Stücken (3 cm)
Bolognese-Sauce
- 200 g gemischtes Gemüse (Staudensellerie, Möhre, Zwiebel), in Stücken
- 40 g natives Olivenöl
- 800 g Hackfleisch, gemischt (halb Schwein, halb Rind)
- 100 g trockener Weißwein
- 300 g stückige Tomaten
- 1 - 1 ½ TL Salz
- ½ - 1 TL Pfeffer
Béchamel-Sauce
- 1000 g Milch
- 80 g Butter, in Stücken
- 100 g Mehl
- 1 TL Salz
- 1 - 2 Prisen Muskat
Lasagne-Zubereitung
- Butter zum Einfetten und zum Belegen
- 250 g Lasagneplatten, trocken (ca.12 Platten, 10 x 20 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4161 kJ / 994 kcal
- Eiwitten
- 50 g
- Koolhydraten
- 53 g
- Vetten
- 64 g
- Vezels
- 4 g
Alternatieve recepten
Zitronenkuchen
2h
Zürcher Geschnetzeltes mit Kartoffeln
3h
Pizza Margherita
1h 45min
Apfelmuffins
40min
Nudeln in Tomatensauce mit Chorizo
25 min
Frühlingsrollen Italian Style
50min
Kirschtorte Schwarzwälder Art
1h 30min
Hähnchen mit Gemüsesauce
50min
Fleischbällchen süß-sauer mit Mandarinen, Gemüse und Reis
45min
Geschnetzeltes vom Schwein
40min
Rindergulasch mit Semmelknödeln
1h 30min
Hackbraten "Falscher Hase"
1h 30min