Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 220 g de chile chipotle adobado
- 80 g de cebolla, en trozos
- 1 cucharadita de sal
- 10 g de aceite de oliva, y un poco más para formar la barra de pan
- 50 g de azúcar
- 70 g de mantequilla
- 1 huevo
- 60 g de tequila reposado
- 650 g de harina
- 1 sobre de levadura seca instantánea
- 1 yema de huevo
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 1281 kJ / 305 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tamales dulces de pasas
2 Std.
Pan de palomitas de maíz (sin gluten)
2 Std. 15 Min
Pan de elote
1 godz.
Agua de calabaza
35 min
Rompope de nuez
20 min
Pastel Alemán
1 godz. 10 min
Salsa catsup
1h 15min
Pastel de calabacita
1 Std. 20 Min
Flan de amaranto
4 godz. 40 min
Agua de chayote
10 min
Catsup
1 godz.
Panqué de elote al Varoma
2h 20min