Apparaten en accessoires
Buchweizen-Knäckebrot
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
10 Stücke
Ingrediënten
-
Buchweizen120 g
-
Haferkleie30 g
-
Haferflocken50 g
-
Amaranth, gepufft30 g
-
gemischte Kerne (Sesam, Mohn, Chiasamen, Leinsamen, Sonnenblumenkerne, Kürbiskerne)100 g
-
Salz1 TL
-
Öl30 g
-
Wasser250 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Stück
Eiwitten
5 g
Calorieën
709 kJ /
169 kcal
Vetten
9 g
Vezels
2.4 g
Koolhydraten
16 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Let's Go Veggie!
58 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Buchweizen-Hirsebrot (glutenfrei)
5 Std. 20 Min
Saatenbrot
2 Std.
Dinkel-Knäckebrot
2 Std.
Linsen-Mandel-Cracker
40 Min
Tomaten-Käse-Knäckebrot
1 Std. 30 Min
Cranberry-Kokos-Knäckebrote
2 Std. 15 Min
Nuss-Samen-Brot
5 Std. 15 Min
Grünkernbrötchen
10 Std.
Amaranth-Bratlinge mit Rote-Bete-Rohkost
1 Std.
Buchweizencracker mit Schwarzkümmel
1 Std.
Topinambur-Dinkel-Brot
4 Std. 30 Min
Saftiges Kürbisbrot mit Schwarzkümmel
1 Std. 30 Min