Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di cipolla bianca a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 g di burro
- 500 g di fegato di vitello a pezzi (3-4 cm)
-
10
g di aceto di vino bianco
of 10 g di succo di limone - 1 cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1268.6 kJ / 303 kcal
- Eiwitten
- 25.9 g
- Koolhydraten
- 9.3 g
- Vetten
- 17.7 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 678.2 mg
Alternatieve recepten
Pollo alla cacciatora
50min
Trippa e fagioli alla contadina
1 Std. 10 Min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1 Std. 10 Min
Trippa in rosso con patate
1h 30min
Trippa all'empolese
1h 15min
Ossibuchi agli asparagi
1h 30min
Trippa alla parmigiana
1h 20min
Trippa in bianco alla napoletana
1h 30min
Trippa in umido
1 Std. 10 Min
Costine in umido
1h 20min
Trippa alla fiorentina
1h 15min
Ossobuco alla milanese
1 Std. 10 Min