Fegato alla veneziana

Fegato alla veneziana

4.3 172 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 400 g di cipolla bianca a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 20 g di burro
  • 500 g di fegato di vitello a pezzi (3-4 cm)
  • 10 g di aceto di vino bianco
    10 g di succo di limone
  • 1 cucchiaino di sale

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 678.2 mg
Eiwitten 25.9 g
Calorieën 1268.6 kJ / 303 kcal
Vetten 17.7 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 5.5 g
Koolhydraten 9.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...