Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de agua
- 30 g de vinagre de jerez
- 1000 g de riñones de ternera limpios y cortados por la mitad
- 1 - 2 cucharadas de sal gorda
- 100 g de aceite de oliva
- 500 g de cebolla en cuartos
- 2 - 3 dientes de ajo
- 200 g de vino de Jerez seco
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 2 hojas de laurel secas (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2093 kJ / 501 kcal
- Eiwitten
- 42.57 g
- Koolhydraten
- 9.15 g
- Vetten
- 32.48 g
- Vezels
- 2.28 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Callos a la asturiana
1h 20 min
Paté de higaditos de pollo
4 godz. 15 min
Rabo de ternera a la Maestranza
6 Std.
Riñones de ternera a la mostaza antigua
2h
Puerros en salsa de nata con mejillones y berberechos al vapor
1h
Pudin de perdiz
26h 15min
Cachuela extremeña
4 Std. 20 Min
Callos a la asturiana (Cocción lenta)
18h 30min
Paté de higaditos y manzana al oporto
15h 15min
Callos a la madrileña
1 godz. 50 min
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50 min
Hígado encebollado al vino de Jerez
30 min