Riñones al jerez

Riñones al jerez

4.6 23 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 raciones

Ingrediënten

  • 300 g de agua
  • 30 g de vinagre de jerez
  • 1000 g de riñones de ternera limpios y cortados por la mitad
  • 1 - 2 cucharadas de sal gorda
  • 100 g de aceite de oliva
  • 500 g de cebolla en cuartos
  • 2 - 3 dientes de ajo
  • 200 g de vino de Jerez seco
  • 1 cucharadita de sal
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 2 hojas de laurel secas (optioneel)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 ración

Eiwitten 42.57 g
Calorieën 2093 kJ / 501 kcal
Vetten 32.48 g
Vezels 2.28 g
Koolhydraten 9.15 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...