Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de agua
- 30 g de vinagre de jerez
- 1000 g de riñones de ternera limpios y cortados por la mitad
- 1 - 2 cucharadas de sal gorda
- 100 g de aceite de oliva
- 500 g de cebolla en cuartos
- 2 - 3 dientes de ajo
- 200 g de vino de Jerez seco
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
- 2 hojas de laurel secas (optioneel)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2093 kJ / 501 kcal
- Eiwitten
- 42.57 g
- Koolhydraten
- 9.15 g
- Vetten
- 32.48 g
- Vezels
- 2.28 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mollejas de ternera con cebolletas
3h
Mollejas de cordero a la zamorana (Castilla y León)
50min
Carrilleras guisadas con cerveza y pimientos del piquillo
1h 20min
Guarrito extremeño
50min
Carrilleras con arroz al aroma de jerez
1h
Lengua de ternera al vino tinto
2sa 50 dk
Riñones de ternera a la mostaza antigua
2 Std.
Estofado de carrilleras de cerdo ibérico con pasas
1h 10min
Judías verdes con higaditos al Pedro Ximénez
30min
Cachuela extremeña
4h 20 min
Hígado encebollado al vino de Jerez
30min
Arroz con higaditos de pollo
1h 20min