Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marynata do schabu
- 2 ząbki czosnku
- 1 łyżka majeranku, suszonego
- 60 - 80 g oleju rzepakowego
- 2 liście laurowe, suszone, pokruszone (optioneel)
- 1 łyżeczka ziaren pieprzu czarnego
Rolada schabowa
- 1000 - 1200 g schabu wieprzowego, pokrojonego w 1 cm plastry, rozbitego na ok. 3 mm plastry
- sól, do oprószenia
- ketchup, do posmarowania
- puder z grzybów, do oprószenia (patrz wskazówka)
- musztarda, do posmarowania
- chrzan, tarty, do posmarowania
- 1500 g wody
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1714.3 kJ / 409.5 kcal
- Eiwitten
- 35.8 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 27.1 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 484.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Schab z kiszoną kapustą
50 Min
Udziec indyczy zawijany w boczek z ziemniakami
1 Std. 40 Min
Pieczony schab z orzechami i pudrem z grzybów
1 Std. 40 Min
Schab z Varomy
3h 40min
Rolada z trzech mięs z pieczarkami
1 Std. 25 Min
Roladki z ogórka
30 min
Galantyna z kurczaka z sosem koperkowo-jogurtowym
3 Std. 25 Min
Kiełbasa wieprzowa na Varomie
1 godz. 30 min
Schab chrzanowy
2 Std. 30 Min
Kolorowe kulki z kurczaka
1 Std. 15 Min
Rolada mięsna
1 Std. 10 Min
Baleron z karkówki
50 godz. 30 min