Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Kartoffeln, gewürfelt
- 10 g Öl
- ½ TL Majoran, getrocknet
- 1 Dose Tomaten, geschält (800 g)
- 300 g Wasser
- 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
- 1 Porreestange, in dünnen Ringen
- 1 Cabanossi, in Scheiben (ca. 150 g)
- 1 Dose Kidneybohnen (Abtropfgew. 250 g), abgetropft
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1121 kJ / 267 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 7.5 g
Alternatieve recepten
Sauerkrautsuppe
1u.
Mettwursteintopf nach Pichelsteiner Art
40min
Spanischer Bohnentopf
1 Std. 10 Min
Gulaschsuppe
1u. 15min
Pannonische Bohnensuppe
50 Min
Letscho mit Kartoffeln und Kabanossi
55 Min
Sauerkrautsuppe
1u.
Mexikanischer Feuertopf
45 Min
Kartoffel-Kabanossi-Chili
50 Min
Bohnen "bretonische Art" (Eintopf)
35min
Baked Beans (4 Fäuste für ein Halleluja)
15min
Bohnen-Tomaten-Eintopf
45 Min