Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g de raisins secs
- 80 g de rhum ambré
- 120 g de lait
- 170 g de beurre, coupé en petits dés, et 20 g pour le moule
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à café rase de sel
- 2 œufs
- 100 g d'amandes décortiquées, avec leur peau
- 1 c. à soupe bombée de sucre glace
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2676 kJ / 640 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 80 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Bredele à la cannelle
1 godz.
Bredele à la noisette
1 godz.
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1 Std. 10 Min
Brioche aux oranges confites et ganache au chocolat
4 Std. 15 Min
Kouglof alsacien
4h 20min
Stollen
3 Std. 45 Min
Brioche tressée à la cannelle
3h
Streusel
2 Std.
Kougelhopf
2 Std. 55 Min
Kougelhopf (Bruno Dinel)
2 Std. 45 Min
Kouglof alsacien
17 Std. 10 Min
Kaeskueche (tarte au fromage blanc)
55min