Rheinischer Döppekuchen

Rheinischer Döppekuchen

4.7 59 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 50min
6 Portionen

Ingrediënten

  • Butter zum Einfetten
  • Weizenkörner
    50 g
  • Haferflocken
    60 g
  • Zwiebeln halbiert
    200 g
  • Schinkenspeckwürfel
    250 g
  • Schweineschmalz
    50 g
  • Kartoffeln in Stücken
    1500 g
  • Ei
    3
  • Salz
    3 TL
  • Pfeffer
    1 ½ TL
  • Muskat
    2 Prise

Voeding per 1 Portion

Calorieën 442 kcal / 1852 kJ
Eiwitten 20 g
Vetten 17 g
Koolhydraten 52 g
Vezels 5.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...