Rheinischer Döppekuchen

Rheinischer Döppekuchen

4.7 62 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 50min
6 Portionen

Ingrediënten

  • Butter zum Einfetten
  • Weizenkörner
    50 g
  • Haferflocken
    60 g
  • Zwiebeln halbiert
    200 g
  • Schinkenspeckwürfel
    250 g
  • Schweineschmalz
    50 g
  • Kartoffeln in Stücken
    1500 g
  • Ei
    3
  • Salz
    3 TL
  • Pfeffer
    1 ½ TL
  • Muskat
    2 Prise

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 20 g
Calorieën 1852 kJ / 442 kcal
Vetten 17 g
Vezels 5.8 g
Koolhydraten 52 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...