Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta sfoglia
- 200 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 100 g di burro freddo a pezzi
- 50 g latte freddo
Ripieno
- 50 g di Cheddar a pezzi
- 300 - 350 g di filetti di merluzzo a pezzi
- 1300 g di latte intero
- 150 g di cipolla a fette sottili (2 mm)
- 10 g di olio di oliva
- 10 g di burro
- 50 g di acqua
- 300 g di foglie di spinaci freschi
- 1 uovo
Terminare la preparazione
- 2 uova
- 100 g di panna (min. 30% di grassi) fresca
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2672 kJ / 639 kcal
- Eiwitten
- 29.8 g
- Koolhydraten
- 38.5 g
- Vetten
- 40.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Frittata broccoli e prosciutto
35 min
Quiche broccoli e prosciutto cotto
3 godz.
Quiche porri e prosciutto
1h 45min
Lasagne di melanzane e tacchino
1h 30min
Pizza saporita con uova e spinaci
2 Std. 30 Min
Torta salata con bucce di patate
2 Std. 30 Min
Crêpes alle erbe aromatiche con mortadella e funghi
1h 10 min
Vol-au-vent con cruditès e gamberi
3 godz.
Quiche di spinaci e arance di Sicilia
45 min
Quiche di patate e cipolle
55 min
Torta salata tricolore
1h 20min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1h 20min