Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ - ¾ TL Pfefferkörner, bunt
- ¼ TL Muskatblüte
- 80 g Hartkäse (z. B. Parmesan oder Montello), in Stücken
- 80 g Cheddar, in Stücken
- 30 g Butter
- 20 g Weizenmehl, glatt
- 200 g Milch
- 450 g Wasser
- 1 TL Salz
- 1 EL Worcestersauce
- 250 g kurze Hartweizennudeln, getrocknet (z. B. Penne, Farfalle, Hörnchen)
- 1 TL Senf, scharf
- 2 - 3 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2801 kJ / 669 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 66 g
- Vetten
- 32 g
- Verzadigd vet
- 18 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
One Pot Spaghetti all`arrabbiata
30min
One Pot Pasta mit zitronigem Pesto und grünem Gemüse
35 Min
Nasi Goreng mit Ei und Erdnusssauce
45min
Huhn Tinga
40min
Topfen-Erdäpfel-Gratin mit Speck
1h
One Pot Gnocchi in Wein-Dill-Sauce mit Lachs
30min
One Pot Spätzle in Champignon-Speck-Sauce
30min
Feurige Grabsteine
1h 15 min
Knusprige Reistaler mit RUPP Cheddar
2h 15min
Mac 'n' Cheese
1h 20 min
Ebly Risotto mit RUPP Feinster Streich Gouda
35 Min
One Pot Pasta
30min