Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de garbanzos secos (puestos a remojo 12 horas en agua con sal)
- 3 dientes de ajo
- 150 g de cebolla (cortada en cuartos)
-
10
ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
of 10 ramitas de cilantro fresco (solo las hojas) - 1 cucharadita de comino molido
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra molida
- 30 g de pan rallado
- 300 g de aceite para freír (y un poco más para engrasar las manos)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 310 kJ / 74 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 5.4 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Goulash de soja con dumplings
1h 25min
Falafel de coliflor y lentejas rojas
2 godz. 30 min
Falafel
1h
Falafel
55min
Falafel con salsa tahini en pan plano r'gaif
1h 10 min
Pakora de berenjena con salsa de yogur
1h
Curry de garbanzos (Chana masala)
20 min
Falafel con ensalada y salsa tahini
9 godz.
Seitán
4 Std. 30 Min
Gözleme de berenjena, espinacas y feta
1h 45 min
Tacos vegetales de lentejas con dip de tofu
4 Std. 30 Min
Filetes rusos de lentejas con vinagreta picante de hierbas
30 min