Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla en trozos
- 50 g de aceite de oliva virgen extra
- 800 g de calabaza limpia y troceada en dados
-
1000
g de caldo de verduras
of 1000 g de agua con 1 cucharadita de sal - 100 g de queso cremoso
- 80 g de queso azul (no muy curado)
- 1 cucharadita de sal
- 1 cucharadita de pimienta molida
- cebollino fresco picado
- 1 chorrito de aceite de oliva virgen extra
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 342 kJ / 81 kcal
- Eiwitten
- 12.97 g
- Koolhydraten
- 12.95 g
- Vetten
- 26.6 g
- Vezels
- 5.25 g
Alternatieve recepten
Crema de calabacín y aguacate
30 min
Vichyssoise
2hod. 20min
Crema de patatas, puerros y zanahorias
45 min
Crema de champiñones
20 min
Crema de puerros y pera con jamón
40 Min
Crema de pimiento rojo y jengibre
50 Min
Crema de hortalizas con queso gruyère, setas y castañas
45 min
Crema fría de zanahorias al aroma de jengibre
1hod.
Crema de canónigos
20 min
Sopa fría de manzana y puerro
2 Std. 40 Min
Crema de guisantes dulces y polvo de kikos (Salvador Gallego)
2 Std. 15 Min
Crema de boletus
1 godz. 35 min