Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 lonchas de tocino fresco (de 25 cm de largo)
- 250 g de higaditos de pollo
- 40 g de brandy
- 4 pellizcos de pimienta molida
- ½ cucharadita de tomillo seco molido
- 2 rebanadas de pan de molde sin corteza
- 50 g de leche
- 150 g de cebolla en cuartos
- 8 - 10 ramitas de perejil fresco (solo las hojas)
- 15 g de sal
- 2 huevos
- 250 g de carne picada mixta (cerdo y ternera)
- 1200 g de agua (para el vapor)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 913 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 10.25 g
- Koolhydraten
- 5.35 g
- Vetten
- 17.35 g
- Vezels
- 0.55 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Paté de higaditos y manzana al oporto
15h 15 min
Paté a la pimienta verde con gelatina de manzanilla
5h
Berenjenas de Almagro encurtidas (Castilla La Mancha)
96h 20min
Mermelada agridulce de tomate
30min
Ajoblanco
5 Min
Salsa de Pedro Ximénez
35min
Paté en croûte
10h
Paté de higaditos al oporto con higos
5 Std. 15 Min
Paté de higaditos de pollo
4h 15min
Soldaditos de Pavía
1 Std. 10 Min
Paté de anchoas y jamón
5 Min
Paté de dátiles y queso
5 Min