Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de galletas con pepitas de chocolate
Bizcocho genovés
- 2 huevos
- 140 g de azúcar
-
1
cucharadita de azúcar vainillado
of 1 cucharadita de vainilla líquida - 60 g de harina de repostería
- 1 pellizco de sal
- 500 g de nata (35% de grasa) fría
Semifrío de crema de whisky
- 6 hojas de gelatina
- 150 g de crema de whisky
- 2 cucharadas de cacao puro en polvo (para espolvorear)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1902 kJ / 455 kcal
- Eiwitten
- 6.53 g
- Koolhydraten
- 47.97 g
- Vetten
- 25.44 g
- Vezels
- 0.66 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Semifrío de membrillo
8 Std. 30 Min
Mousse de turrón con galleta crujiente de cereales y chocolate
1 Std. 20 Min
Lanzón de San Jorge (Aragón)
3 godz. 40 min
Tarta San Marcos
4h
Milhojas de turrón y crema de anís
11 Std.
Semifrío de plátano con salsa de toffee
2h
Salsa de toffee
15 Min
Pera al caramelo con crema y canutillo crujiente
4h
Crema de queso con coulis de frutos rojos especiado
4 Std. 45 Min
Tiramisú de frutos del bosque
1 Std. 50 Min
Panna cotta a la crema de whisky
2h 45min
Mousse de crema de orujo
2h