Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de bacalao desalado, escurrido, sin piel ni espinas
- 300 g de jitomate, cortado en cuartos, sin semillas
- 2 cditas de paprika
- 70 g de aceite de oliva
- 20 g de azúcar
- 150 g de cebolla, en trozos
- 10 dientes de ajo, pelados
- 500 g de jitomate, cortado en cuartos
- 2 piezas pequeñas de papa, peladas y cortadas en cubos
- 100 g de aceitunas verdes deshuesadas, fileteadas
- 50 g de alcaparras, escurridas
- 100 g de chile güero en escabeche, escurrido y picado
- de perejil, picado, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1050 kJ / 250 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Pollo con mole verde
1 Std.
Romeritos
1h 40min
Caldo de habas con nopales
9 Std.
Caldo de camarón
40 Min
Entomatado de res con verdolagas
1 Std.
Chiles en nogada
1 Std.
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Chicharrón en salsa verde
35 Min
Pipián de acuyo
20 Min
Chile en nogada vegetariano
25min
Taquitos de huitlacoche en salsa poblana gratinados
37 dk
Chiles chipotles dulces
1 Std.