Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Riso
- 1200 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 400 g di riso (tipo Roma)
- 1 bustina di zafferano
- 25 g di burro morbido a pezzi
- 80 g di Parmigiano, grattugiato
- 1 uovo
Ragù
- 40 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di carne trita di manzo
- 200 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 30 g di funghi, freschi a fettine
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di piselli surgelati
Terminare la preparazione
- 2 uova
- 2 mozzarelle (300 g circa), ben scolate dal siero e a tocchetti
- 100 - 150 g pangrattato
- olio per friggere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2653 kJ / 634 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 41.7 g
- Vetten
- 44.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cannelloni spinaci e ricotta
1j 30 menit
Verdure ripiene
1j 20 menit
Purè di patate
45 Min
Pastella per fritti
1j
Tiramisù alle fragole e sambuco
3h 15min
Impasto per pizza
1j
Polpette al sugo
45 Min
Pizza Margherita
2j
Pesto alla genovese
20 min
Pizza capricciosa
1 godz. 35 min
Panini di San Gallo
26h 30 min
Riso casimiro
45 Min