Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Riso
- 1200 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- 400 g di riso (tipo Roma)
- 1 bustina di zafferano
- 25 g di burro morbido a pezzi
- 80 g di Parmigiano, grattugiato
- 1 uovo
Ragù
- 40 g di cipolla in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di carne trita di manzo
- 200 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 30 g di funghi, freschi a fettine
- 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 70 g di piselli surgelati
Terminare la preparazione
- 2 uova
- 2 mozzarelle (300 g circa), ben scolate dal siero e a tocchetti
- 100 - 150 g pangrattato
- olio per friggere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2653 kJ / 634 kcal
- Eiwitten
- 18.5 g
- Koolhydraten
- 41.7 g
- Vetten
- 44.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spaghetti alla carbonara
30 min
Tiramisù
5h 40min
Zuppa di pesce misto
40 min
Gnocchi di patate
1sa 15 dk
New York cheesecake
6h 30 min
Verdure ripiene
1h 20 min
Birchermüesli
1h 10 min
Riso casimiro
45 min
Frittata con carne macinata e composta di mele e barbabietole
1h 10 min
Lasagne classiche
2 Std.
Foresta nera
2h 30 min
Pasta Choux
2 Std.