Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 350 g di farina + q.b. per stendere l’impasto
- 200 g di acqua, tiepida + q.b. per inumidire
- ½ cubetto di lievito fresco (20 g)
- 20 - 25 g di olio di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
Farcire e completare
- 250 g di mozzarella, sgocciolata, a pezzi
- 1 cipolla, a metà
- 3 spicchi di aglio
- 20 g di olio di oliva + q.b. per condire
- 250 g di funghi champignon, freschi, a fette (5 mm)
-
250
g di frutti di mare, misti, freschi
of 250 g di frutti di mare, misti, surgelati e scongelati - 1 cucchiaio di succo di limone
- ½ cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di origano, secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2894 kJ / 692 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto di basilico
10 min
Glassa di zucchero
5 min
Pizzette "Tricolore"
Geen beoordelingen
Focaccia di patate
2h 50min
Focaccine fantasia
2h 5min
Calzoni vegetariani
1 godz. 50 min
Rotolo funghi e peperoni
2 Std. 15 Min
Viennetta al cioccolato e vaniglia
8h 50 min
Biscotti tipo Oreo®
3h 50min
Calzone
2h 50min
Focaccia con pomodori
40 min
Pizza ai peperoni
1 Std. 55 Min