Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 350 g di farina + q.b. per stendere l’impasto
- 200 g di acqua, tiepida + q.b. per inumidire
- ½ cubetto di lievito fresco (20 g)
- 20 - 25 g di olio di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di zucchero
Farcire e completare
- 250 g di mozzarella, sgocciolata, a pezzi
- 1 cipolla, a metà
- 3 spicchi di aglio
- 20 g di olio di oliva + q.b. per condire
- 250 g di funghi champignon, freschi, a fette (5 mm)
-
250
g di frutti di mare, misti, freschi
of 250 g di frutti di mare, misti, surgelati e scongelati - 1 cucchiaio di succo di limone
- ½ cucchiaino di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 1 cucchiaino di origano, secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2894 kJ / 692 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 5.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Panzerotti alla romana
55min
Chutney di pesche con curry
Geen beoordelingen
Pane per toast
16h
Arancini di riso
3h 5min
Cosce di dama
Geen beoordelingen
Torta di Pasqua
1h 45min
Gratin di patate
1u. 10min
Pizzette alle erbe aromatiche
Geen beoordelingen
Pizza margherita
2 Std. 10 Min
Crocchette di prosciutto con besciamella veloce
9h 15min
Mini plumcake allo yogurt
40min
Pancake americani
40min