Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 480 g di uova (circa 8 uova)
- 30 g di zucchero semolato fine
- 10 g di lievito fresco
- 450 g di farina manitoba + q.b.
- 160 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 10 g di sale
Bagna
- 20 g di scorza d'arancia
- 10 g di scorza di limone
- 100 g di miele
- 400 g di zucchero semolato fine
- 1000 g di acqua
- 1 pizzico di cannella in polvere
- 200 g di rum bianco (vol. 70°C)
Terminare della preparazione
- 150 g di confettura di albicocche
- 50 g di acqua
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1083 kJ / 259 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zucchero a velo
5min
Parmigiano grattugiato
5min
Crema pasticcera
15min
Glassa al cioccolato
20min
Pasta frolla
1h 50 min.
Crema pasticcera
15min
Tortini al cioccolato con cuore morbido
40min
Pan di Spagna
1h 50 min.
Sorbetto al limone
8 godz. 30 min
Torta della nonna
4h
Pasta frolla dolce
1h 50 min.
Pasta Choux
2h