Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaino di zucchero
- ½ cubetto di lievito (20 g)
- 400 g di farina bianca
- 30 g di olio di oliva + q.b. per oliare
- 1 ½ cucchiaino di sale
Ripieno
- 300 g di mozzarella, a pezzi (2-3 cm)
- 400 g di pomodori, senza semi e a pezzi (vedere consiglio)
- 40 g di olio di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 6 foglie di basilico, fresche, lavate ed asciugate
- 100 g di prosciutto cotto, a listarelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3558 kJ / 851 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 43 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di carne in salsa di funghi
35min
Salmone su cavolo alla panna con patate al prezzemolo
Geen beoordelingen
Gattò di patate
1h 30 min
Pane alle olive
2 Std. 20 Min
Polpettone di carne ai funghi
1h 30 min
Lasagne asparagi e funghi
Geen beoordelingen
Fagotto napoletano
2hod. 15min
Focaccia con patate e rosmarino
2h 35min
Pizza prosciutto e funghi
Geen beoordelingen
Pizza alla romana
Geen beoordelingen
Pizza margherita
2 Std. 10 Min
Crostata di marmellata ai frutti di bosco
2h 35min