Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Brötchen, altbacken, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 400 g Hackfleisch, gemischt
- 800 g Wasser
-
1
geh. TL Fleischbouillon Paste
of 1 Fleischbouillonwürfel - 700 g Kartoffeln, in Stücken
Kapernsauce und Fertigstellung
- 200 g Rahm
- 1 TL Zitronensaft
- 50 g Weizenmehl
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 60 g Kapern, eingelegt, abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2559 kJ / 611 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45 Min
Frikassee aus Hähnchenkeulen mit Reis
2h
Hühnerfrikassee aus Hähnchenkeulen
2h
Paniermehl
5 Min
Gefüllte Paprikaschoten mit Reis und Tomatensauce
1h
Apfelrotkohl
1h 10min
Reibekuchen
45 Min
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
50min
Erbsensuppe mit Würstchen
1h 45min
Milchreis
1h
Sauce Hollandaise
15 min
Puderzucker
5 Min