Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Brötchen, altbacken, in Stücken
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 400 g Hackfleisch, gemischt
- 800 g Wasser
-
1
geh. TL Fleischbouillon Paste
of 1 Fleischbouillonwürfel - 700 g Kartoffeln, in Stücken
Kapernsauce und Fertigstellung
- 200 g Rahm
- 1 TL Zitronensaft
- 50 g Weizenmehl
- 1 TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 60 g Kapern, eingelegt, abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2559 kJ / 611 kcal
- Eiwitten
- 29 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 3.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Milchreis
1h
Paniermehl
5min
Frikassee aus Hähnchenkeulen mit Reis
2h
Paniermehl
5min
Reibekuchen
45min
Gemüseeintopf mit Kartoffeln und Würstchen
50min
Linsensuppe
8 godz. 45 min
Erbsensuppe mit Würstchen
1h 45min
Heringsstipp mit Kartoffeln
1h
Sauce Hollandaise
15min
Königsberger Eintopf
45min
Hühnerfrikassee aus Hähnchenkeulen
2h