Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 180 g de sucre
- 100 g d'amandes entières, émondées
- 200 g de miel liquide
- 240 g de farine et un peu plus pour le plan de travail
- 1 c. à café de bicarbonate de soude
- ¼ c. à café de clous de girofle, moulus
- 1 c. à café de cannelle moulue
- 100 g d'écorce d'orange confite
- 4 ½ c. à soupe d'eau
- Voeding
- per 1 morceau/part
- Calorieën
- 321.7 kJ / 77 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 Std. 40 Min
Pain tessinois
1u. 50min
Bruns de Bâle
8h 40min
Milanais
3 godz.
Knöpflis
50 min
Gâteau des rois
1 Std. 55 Min
Knöpfli
50 min
Moutarde de Bénichon
40min
Cake Mississippi clair
1 godz. 15 min
Soupe bâloise à la farine
1 Std. 10 Min
Cuchaule
2h 30min
Tresse bernoise
1h 45min