Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino (giorno 1)
- 100 g di acqua, tiepida
- 1 g di lievito fresco (circa 1/20 di cubetto)
- 100 g di farina semibianca
Impasto e cottura (giorno 2)
- 100 g di semi di segale
- 320 g di farina semibianca, + q.b. per lavorare l’impasto e spolverizzare
- 300 g di acqua, + q.b. per spennellare
-
¼
di cubetto di lievito fresco (circa 10 g)
of ½ bustina di lievito secco (circa 3.5 g) - 1 cucchiaio di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Treccia bernese
1h 45 min
Pane ticinese
1h 50 min
Barrette ai frutti di bosco
1 godz.
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Panini del 1° Agosto
1h 10min
Corona dei Re Magi
2hod. 15min
Meitschibei (Dolce alle nocciole)
1h 30 min
Panpepato lucernese
55min
Knöpfli
50min
Involtini estivi
30min
Pudding alle fragole
Geen beoordelingen
Panini allo yogurt con sesamo
1h 30 min