Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino (giorno 1)
- 100 g di acqua, tiepida
- 1 g di lievito fresco (circa 1/20 di cubetto)
- 100 g di farina semibianca
Impasto e cottura (giorno 2)
- 100 g di semi di segale
- 320 g di farina semibianca, + q.b. per lavorare l’impasto e spolverizzare
- 300 g di acqua, + q.b. per spennellare
-
¼
di cubetto di lievito fresco (circa 10 g)
of ½ bustina di lievito secco (circa 3.5 g) - 1 cucchiaio di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Condimento allo yogurt
5min
Crema Thermomix®
45 min
Marmellata di albicocche per la dispensa
Geen beoordelingen
French Dressing
15 min
Naan al coriandolo
1 godz. 15 min
Biberli dell'Appenzello
2 godz. 20 min
Meitschibei (Dolce alle nocciole)
1 Std. 30 Min
Panini integrali per hamburger
Geen beoordelingen
Pollo in salsa di pesche
Geen beoordelingen
Hot dogs
35min
Focaccia al rosmarino
2 Std. 30 Min
Focaccia croccante
2h 10min