Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino (giorno 1)
- 100 g di acqua, tiepida
- 1 g di lievito fresco (circa 1/20 di cubetto)
- 100 g di farina semibianca
Impasto e cottura (giorno 2)
- 100 g di semi di segale
- 320 g di farina semibianca, + q.b. per lavorare l’impasto e spolverizzare
- 300 g di acqua, + q.b. per spennellare
-
¼
di cubetto di lievito fresco (circa 10 g)
of ½ bustina di lievito secco (circa 3.5 g) - 1 cucchiaio di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cuchaule (Pane allo zafferano)
2h 30 min
Crostata di mele
1h 15 min
Mousse al Toblerone®
3 Std. 10 Min
Condimento allo yogurt
5 min
Crostata di mele
1h 15 min
Baguette
4h
Panini del 1° Agosto
1h 10min
Biberli dell'Appenzello
Geen beoordelingen
Carac (Tortini al cioccolato)
2h
Insalata arcobaleno veloce
10 min
Integratore per le difese immunitarie
5 min
Pane ticinese
1h 50 min