Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino (giorno 1)
- 100 g di acqua, tiepida
- 1 g di lievito fresco (circa 1/20 di cubetto)
- 100 g di farina semibianca
Impasto e cottura (giorno 2)
- 100 g di semi di segale
- 320 g di farina semibianca, + q.b. per lavorare l’impasto e spolverizzare
- 300 g di acqua, + q.b. per spennellare
-
¼
di cubetto di lievito fresco (circa 10 g)
of ½ bustina di lievito secco (circa 3.5 g) - 1 cucchiaio di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1192 kJ / 285 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 58 g
- Vetten
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta ticinese
45 min
Crêpes
1 Std. 15 Min
Farina di cereali o legumi
Geen beoordelingen
Panini Varoma
2 godz. 15 min
Crema Thermomix®
45 min
Flan di semolino
1 Std. 15 Min
Millefoglie con glassa alla mela cotogna
Geen beoordelingen
Crema al caramello
4 Std. 40 Min
Omini di pasta (Grittibänze)
2 Std. 10 Min
Torta di Zugo al kirsch
4 Std.
Maccheroni dell'alpigiano
45 min
Treccia bernese
1 godz. 45 min