Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 900 g de pierna de cordero deshuesada y cortada en trozos de 3 cm (para guisar)
- 1 cucharadita de sal
- 3 pellizcos de pimienta molida
- ½ cucharada de pimentón
- 2 cucharadas de vinagre
- 1 ramita de tomillo fresco
- ½ cucharadita de orégano seco
- 1 hoja de laurel seca
- 50 g de vino blanco
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1418 kJ / 339 kcal
- Eiwitten
- 14.84 g
- Koolhydraten
- 1.17 g
- Vetten
- 30.57 g
- Vezels
- 0.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2 godz. 15 min
Lentejas estofadas
3 Std. 45 Min
Solomillo de cerdo estofado con alcachofas para dos
30 min
Riñones al jerez
1h
Estofado de pollo con verduras en cocción lenta TM6
3h 20min
Pollo al chilindrón
45 min
Cabrito en adobo
1h 10min
Arroz amarillo con pollo
40min
Albóndigas en salsa española
55 min
Cazuela de papas marineras
Geen beoordelingen
Pollo en pepitoria
45 min
Ajoblanco
5 min