![Pan de Viena con frutos secos Pan de Viena con frutos secos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/6c12a1a602921aaee947bae831968a70/Derivates/10d0f7bdd554b71efe154236e09b8e67d6ac3a57.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de leche (y algo más para pincelar)
- 15 g de levadura prensada fresca
- 15 g de mantequilla en trozos
- 1 huevo
- 25 g de azúcar (y algo más para pincelar)
- 270 g de harina de fuerza
- 1 pellizco de sal
-
50
g de frutos secos enteros variados
of 50 g de perlas de chocolate - 1 cucharada de agua
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 715 kJ / 170 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 25.5 g
- Vetten
- 5.4 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 45.6 mg
Alternatieve recepten
Pan de agua
3klst
Estrella con crema de chocolate y avellanas
2 godz.
Espuma de fresas
5 min
Menú: Pasta con pollo. Ensalada templada. Bizcocho de chocolate.
1 Std.
Masa de pan básica
1 Std.
Limonada
5 min
Menú: Pan vienés. Ratatouille. Petits fours para dos
1h 15min
Infusión de naranja
25 Min
Turrón de chocolate con palomitas caramelizadas
2h 40min
Pan de Viena con chorizo
45 Min
Carrot cake cookies
35 Min
Bacalao con sobrasada a la miel y arroz verde
30 Min