Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de leche (y algo más para pincelar)
- 15 g de levadura prensada fresca
- 15 g de mantequilla en trozos
- 1 huevo
- 25 g de azúcar (y algo más para pincelar)
- 270 g de harina de fuerza
- 1 pellizco de sal
-
50
g de frutos secos enteros variados
of 50 g de perlas de chocolate - 1 cucharada de agua
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 715 kJ / 170 kcal
- Eiwitten
- 5.7 g
- Koolhydraten
- 25.5 g
- Vetten
- 5.4 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 45.6 mg
Alternatieve recepten
Bacalao con sobrasada a la miel y arroz verde
30min
Bombones Navideños
1h
Pollo a la pizzaiola con pasta fresca
30min
Conoce Thermomix®
1h 30min
Menú: Crema de verduras. Pollo con ensaladilla y salsa de piquillos
1h
Masa de pan básica
1h
Menú: Pan vienés. Ratatouille. Petits fours para dos
1h 15min
Espuma de fresas
5min
Nidos de pera sobre natilla de chocolate
30min
Turrón de chocolate con palomitas caramelizadas
2 godz. 40 min
Mero con almejas y salsa de piquillo
45min
Pan de Viena con chorizo
45min